Team building

Povedite svoje uposlenike, poslovne suradnike i prijatelje na nezaboravno druženje puno adrenalina uzbuđenja i emocija. Događaj je to koji će se dugo prepričavati i zasigurno ostaviti duboki trag na svakog sudionika, jer pobijedili ili izgubili, sigurno će se svi dobro zabavljati. Aktivnosti su osmišljene tako da krajnji rezultat cijelog tima zavisi o svakom pojedinom članu. Upravo timski rad ključni je pojam team buildinga. Sve aktivnosti odvijaju se u prirodi, okolini koja je potpuno različita od svakodnevnog radnog okruženja. Osnovu čini orijentacija u prirodi i obilaženje kontrolnih tačaka uz jedan specijalni zadatak. Dužina staze se prilagođava fizičkoj pripremljenosti učesnika (3-4 h), a za aktivnosti nije potrebno prethodno iskustvo.

Zadatak je obići što više kontrolnih tačaka uz potvrdu obilaska i obaviti specijalni zadatak u što kraćem vremenu. Svrha je zajednički rad cijelog tima u postizanju što boljih rezultata. Timove prate iskusni vodiči. Orijentacija u prirodi kao ključna team building aktivnost obuhvaća niz drugih aktivnosti koje potiču članove tima da zajedničkim snagama riješe postavljeni zadatak te da se snađu u potpuno novim okolnostima.

Dva su osnovna tipa zadataka: fizički i mentalni. Fizički tip aktivnosti je usmjeren razvijanju spretnosti i vještine, dok mentalni tip potiče upotrebu intelektualnih resursa. Njihovom interakcijom razvija se snalaženje pojedinca u posebnim situacijama. Plan se može temeljiti na sakupljanju što više bodova ili na što boljem vremenu. Naša ponuda obuhvaća niz dodatnih aktivnosti koje su sastavni dio orijentacije u prirodi.

Šljivovica. Tradicija spravljanja domaće šljivovice, u ovim krajevima, stara je nekoliko stotina godina. I danas se na isti naćin “peče” šljivovica u bakarnom kazanu, (veseli stroj), ručno pokretanom. Uz tradicionalna jela i običaje ovog kraja našim gostima nudimo nezaboravni, doživljaj i ugođaj. Poklonite prijateljima šljivovicu koju ste sami napravili! 1. novembar do 1. mart.