• panorama_02
  • panorama_03
Restoran “Panorama”

Restoran Panorama vrhunski je restoran koji se nalazi na magistralnom putu E761 udaljen 3 km od Jajca, na putu prema Bihaću. U novootvorenom restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje će Vaše povjerenje opravdati vrhunskim kulinarskim trendovima. Na Vama je da okušate vrsnost naših kuhara i odaberete neki od bosanskih specijaliteta ili specijaliteta neke druge kuhinje.

Posebna pažnja posvećena je modernom i elegantnom uređenju interijera restorana. Terasa restorana pruža fantastičan pogled na panoramu Plivskog jezera. Restoran raspolaže sa 120 mjesta, dok na terasi može sjediti i u pogledu uživati 200 posjetilaca. Dio terase je zagrađen i pretvoren u zimsku baštu da Vam pogled na jezero ne bi bio uskraćen ni zimi. Restoran ima bogatu i raznovrsnu ponudu vrhunskih specijaliteta uz bogatu vinsku kartu.

Ukoliko planirate zakusku, poslovni ručak, proslavu godišnjice ili večernju zabavu oslonite se na iskustvo i profesionalnost osoblja restorana Panorama u pružanju ugostiteljskih usluga vrhunske kvalitete. Za sve goste osiguran je i parkig prostor ispred restorana.