• autokamp6
Kućni red

Dragi gosti,
posebno se radujemo što Vas možemo pozdraviti i poželjeti Vam ugodan odmor u našem kampu. Kako bi Vaš boravak učinili što ugodnijim, upoznat ćemo Vas s nekoliko korisnih informacija.

Prijava
Prigodom ulaska dužni ste se prijaviti na recepciji uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice.

Izbor mjesta i postavljanje šatora i predšatora
Mjesto kampiranja odabirete sami, stoga Vas molimo da budete obazrivi prema gostima koji već kampiraju. Broj koji ste prigodom prijave dobili postavite na vidno mjesto šatora ili prikolice, a naljepnicu na vidno mjesto vjetrobrana automobila. Za izgubljeni broj ili ključ bit ćemo prinuđeni naplatiti kaznu prema našem cjeniku.

Instalacije
Električnu energiju koristiti samo za male potrošače. Upotreba električnog kuhala i električnog roštilja nije dozvoljena.

Vrijeme mira
Noćni mir u kampu traje od 23 do O7 sati. Ukoliko stignete u kamp poslije 23 sata možete se smjestiti na parkiralište. Tokom noćnoga mira (nakon 23 sata) nije dozvoljen ulazak ni kretanje vozilima po kampu, ne dozvoljava se upotreba radio i TV prijemnika, glazbenih instrumenata, kao ni vikanje i pjevanje.

Promet u kampu
Najveća dopuštena brzina kretanja vozila je 20 KM/h.

Čistoća
Molimo Vas da vodite brigu o čistoći na Vašem prostoru. Otpad sakupljajte u plastične vreće i ne ostavljajte ih izvan spremnika koji se nalaze na za to odredjenom mjestu. Ostavljajte korištene prostore u sanitarnim prostorijama onakvim kakvim biste ih željeli pronaći. Pranje posuđa i rublja dozvoljeno je u samo za to predviđenim prostorijama. Prije odlaska ostavite mjesto kakvim ste ga zatekli. Čuvajte nasade i zelenilo u kampu. Ne trgajte granje, grmlje i stabla. Ne zabijajte eksere u stabla.

Vlasnici pasa
Psi se moraju držati na uzici i biti pod nadzorom vlasnika.
Za šetnju pasa koristiti za to staze te paziti da pas ne onečišćuje ostali dio kampa.

Pranje automobila
Nije dozvoljeno u kampu

Ćamci
Na plivskim jezerima nije dozvoljeno koristenje motornih ćamaca

Pošta
Pošta dolazi svakodnevno osim subote, nedjelje i praznikom. Možete je preuzeti na recepciji. Telegrame dostavljamo na placeve.

Loženje vatre
Loženje vatre dozvoljeno je samo na za to oznaćenim mjestima.
Vašom pažnjom pridonosite većoj zaštiti od požara: ugasite opušak od cigarete, ne bacajte neugašenu šibicu, ugasite upaljenu svijeću prije spavanja.
Zabranjeno je unošenje lako zapaljivih ili eksplozivnih tvari unutar kampa.

Prva pomoć
Možete dobiti u hitnoj pomoći u Jajcu.

Vrijednosti
Sve vrijednosti ( novac, nakit ) možete deponirati u sefu na recepciji.
Uprava kampa ne preuzima odgovornost za vrijednosti ostavljene u šatorima ili kamp kućicama.
Molimo Vas da sve pronađene stvari predate na recepciji kampa.

Posjetioci
Moraju se prijaviti na recepciji. Kod dužeg zadržavanja naplaćuje se boravak.

Obračun, odjava i uplata
korištenih usluga može se obaviti na dan odlaska kao i dan ranije, u radnom vremenu recepcije. Kod obračuna Vas molimo da ne zaboravite vratiti broj šatora i ključ.

Prostor za kampiranje oslobodite najkasnije do 13,00 sati, u protivnome bit ćemo prisiljeni naplatiti još jedan dan boravka.

Nadamo se da ćete boravkom u kampu biti zadovoljni. Očekujemo Vasi slijedeće godine!

Uprava kampa