• autokamp1
  • autokamp2
  • Autokamp
  • autokamp5
Auto camp “Plivsko jezero”

Smješten na plivskim jezerima okružen prekrasnom prirodom, pruža vam mogućnost aktivnog odmora u prirodi. Jezera pružaju mogućnost bavljenja sportskim ribolovom, kajak na mirnim vodama, veslanjem, mountain bike-om, planinarenjem. U blizini se nalazi bezbroj živopisnih izletišta.

O kampu
Kamp je otvoren od 15.04.-31.09
kapacitet kampa 600 osoba
površina kampa – 33.000 kvm
udaljenost od Jajca 5 km
mjenjačnica u kampu
restoran i kafe bar u sklopu kampa
pranje veša, mašine za pranje i sušenje veša
sanitarije i dio kampa prilagođene invalidima
igralište za odbojku, stoni tenis
dječije igralište u kampu
servis za otpadne vode iz kamp prikolica i kampera
u kampu je dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca
telefonska govornica

Naš kamp je smješten tačno u središtu prirodne riznice. Pri poređenju s drugim bosanskohercegovačkim autokampovima pokazao se kao najsavremeniji i jedan od najvećih. Proglašen za najbolji auto kamp u Bosni i Hercegovini i dobitnik je ZLATNE UGOSTITELJSKE KRUNE za 2006. i 2007. godinu.

Otvoren je od 15.04 – 30.09 svake godine, raspolaže sa 100 kamp mjesta. Sva kamp mjesta imaju priključak na struju.

Prostire se na površini od 33 000 kvadratnih metara i u svom sklopu ima restoran, kafe bar i mjenjačnicu. U kompleksu kampa se nalaze i 23 moderno opremljenje tuš kabine, a kamperima su na raspolaganju i mašine za sušenje i pranje veša. Za komunikaciju su tu telefonske govornice i internet. Pored Vas, u kamp su dobrodošli i vaši kućni ljubimci.

U okviru kampa, kako već spomenusmo, imamo restoran i naročito bi Vam preporučili da kušate koje od jela sa roštilja. Neizostavan izbor bi morala biti i ukusna pastrmka koja nastanjuje jezero. Bosanske vode su čuvene po ukusnoj pastrmki, a kad je o piću riječ, onda nikako ne bi trebali propustiti ni bosansku šljivovicu, jedan od tradicionalnih bosanskih proizvoda.